Vaša srodna duša: S Vodolijom Ovan ima trzavica ali i izuzetnu privlačnost,Bik i Rak su vrlo kompatibilni

Vaša srodna duša: S Vodolijom Ovan ima trzavica ali i izuzetnu privlačnost,Bik i Rak su vrlo kompatibilni

1 новембра, 2018 Off By ludarito

Devica: Bik, Jarac, Škorpija i Rak

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Device Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. S Rakovima ima puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito „ja“…

Vaga: Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac

S Blizancima se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. S Lavom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane.

Sa Strelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema. S Vodolijom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni te mogu biti super par.

 

Škorpija: Rak, Devica, Jarac, Ribe

S Rakom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. S Devicom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne prihvata kompromise. S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan. Problem može da nastane jedino zbog izdaje Škorpije. S Ribama je reč o različitim osobinama koje se dopunjuju, ali samo uz puno razgovora i truda.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4