Zloća ili dobrica : Škorpija je mešavina ose, pauka i noćne more, Bik – vrh ljubaznosti,Ovan eksplodira ako se isprovocira

Zloća ili dobrica : Škorpija je mešavina ose, pauka i noćne more, Bik – vrh ljubaznosti,Ovan eksplodira ako se isprovocira

1 новембра, 2018 Off By ludarito

Lav

Lav je kralj džungle, stoga govorimo o znaku moći, ambicije, tiranije i svega povezanog s tim. Lav je rođeni diktator. To ne iznenađuje, jer voli biti vođa u većini situacija. Najgora strana Lava je to što želi imati nadmoć u svakoj situaciji u kojoj se nalazi.

Najbolje što možete učiniti u životu je da ne steknete Lava za neprijatelja, jer ćete se naći usred rata za vlast.

Devica

Oni koji su rođeni pod konstelacijom Djevice su analitički i kalkulativni ljudi, tako da postoji vrlo malo stvari koje ih mogu iznenaditi (možda ljutiti Rak?). Zato je vrlo teško slomiti srce Device ili je na bilo koji drugi način povrediti.

Ona analizira sve, zna šta će se dogoditi pre nego što se to dogodi i reaguje unapred. Da, ako pokušate povrediti Devicu, najverovatnije će odmah reagovati. Možete čak i upasti u svoju zamku zbog njene sposobnosti za analizu! Kako to izbeći? Nemojte je pokušavati razljutiti.

Vaga

Nitko nije uravnoteženiji od Vage. Kaže njihov znak zodijaka. Zato, ako vas mrzi, ona će vas obavestiti i oprostit će vam to. Ne mogu si priuštiti da mrze, jer to uzrokuje neravnotežu na njihovoj lestvici.

Međutim, njihove reči mogu delovati poput britve i mogu raniti vaše srce zauvek. Nemojte im dati razloga da vas mrze.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5