Zloća ili dobrica : Škorpija je mešavina ose, pauka i noćne more, Bik – vrh ljubaznosti,Ovan eksplodira ako se isprovocira

Zloća ili dobrica : Škorpija je mešavina ose, pauka i noćne more, Bik – vrh ljubaznosti,Ovan eksplodira ako se isprovocira

1 новембра, 2018 Off By ludarito

Vodolija

Vodlija je po definiciji vrlo mrzovoljna osoba koja je uvek u lošem raspoloženju. Ali to ne znači da je zla. Upravo suprotno. Ne pridaje puno važnosti stvarima niti se previše brine ako mu neko našteti.

On jednostavno nastavlja sa svojim životom. Nećete imati pristup životu Vodolije i on će vam to jasno pokazati. Nećete biti pozvani ni na jednu od njegovih zabava!

Ribe

Riba je znak koji ima visoko razvijen emocionalni život. Slažu se s drugim ljudima, osetljivi su i mirni. Emocije su im vrlo važne i ne želite im ni na koji način nauditi. Ali iza zatvorenih vrata, Ribe mogu biti vrlo zlobne. Oni su tihi i pretrpani su svojom ljutnjom.

Ako ste ih povredili, oni će vam vratiti u potpuno neočekivanom trenutku i na vrlo bolestan pa čak i katkad i na sadistički način. Jeste li pogledali film „Saw“? Pa, to je to.

 

Kao što možete videti, svaki horoskopski znak je zao na svoj način. Naravno, ono što smo ovdje predstavili, najgora su ponašanja svakog znaka. To ne znači da će najmanji spor između neke osobe dovesti do spomenutog.Međutim, u slučaju vrlo jakih emocija, ti se obrasci mogu pojaviti pa ih je vredno znati.

Стране: 1 2 3 4 5